Categorii Vanzare

Jaluzele termostoruri rulouri

Rating: Nu au fost adaugate.
ModelJaluzele exterioare aluminiu
Telefon0743045751
Mobil0743045751
Pret : 1 RON

Termostoruri, jaluzele
Rulourile exterioare din aluminiu pentru ferestre sunt o solutie ingenioasa atat pentru protectie termica, fonica si impotriva razelor solare, dar si de siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.
~ Descrierea rulourilor exterioare ~
Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii.
Pe stoc sunt disponibile 17 culori pentru lamele (standard alb RAL 9010, maro dark brown) si imitatii lemn, iar la cerere, orice culoare din gama RAL. Pentru caseta culorile standard sunt alb RAL 9010 si maro dark brown, iar la cerere orice culoare din gama RAL.
Modul de actionare poate fi manual cu panglica , snur, arc, manivela sau electric, cu buton sau telecomanda.
~ Datele tehnice ale rulourilor exterioare ~
Motorul este instalat in axul de rulare avand forta de pana la 40 Nm. Frecventa de utilizare este redusa(30% sau 4 minute de functionare continua, cu protectie termica la suprasarcina(cand atinge temperatura interna de 1200C se autoblocheaza.
Manivela este detasabila si se foloseste la actionarea manuala de urgenta.
Receptor radio cu telecomanda ce permite actionarea cu telecomanda atat individual (pentru fiecare rulou) cat si pe grupe de rulouri (o singura telecomanda actioneaza mai multe rulouri pe grupuri).
Butonul ingropat se instaleaza ingropat in doza electrica. Functioneaza pe sistemul de protectie mecanica pe sensul de actionare.
Butonul aplicat se fixeaza aplicat si functioneaza pe sistemul de trei pozitii: SUS/STOP/JOS.
Arcul este instalat in axul de rulare si poate fi utilizat pentru rulouri cu suprafata de pana la 7,40 mp. Fixarea in pozitia inchis a rulourilor actionate cu arc este intotdeauna necesara ,se poate face cu bolturi de blocare sau yala.
Bolturile de blocare sunt confectionate din otel plin si se instaleaza pe prima lamela speciala cu canelura asigurand blocarea rulourilor actionate manual (cu panglica ,snur, arc sau manivela).
Yala este incastrata in prima lamela permite blocarea cu cheie a rulourilor actionate manual (cu panglica sau snur, arc sau manivela).
Caracteristici generale ale rulourilor exterioare:
- Lamela: prod. Building Plastic in Belgia, din aluminiu, izolat cu spuma poliuretanica 39mm.
- Ghidaje: 53mm, aluminiu extrudat, prevazut cu perii colectoare (pentru praf, zapada etc.)
- Actionarea manuala cu panglica manivela sau snur.
- Actionarea electrica cu buton sau telecomanda intrerupator cu cheie.
RULOURI EXTERIOARE DE ALUMINIU LAMELA 39mm TERMOIZOLANTE
Cu caseta aplicata AL + ghidaje AL
Culoare alba(caseta + ghidaje), alba(covor lamele), alba (ultima lamela

Ultimele recenzii

Nu exista recenzii pentru acest produs.
Nume: Adauga o scurta recenzie

CAPTCHA Image   [ Different Image ]

Enter Code*:

Adauga comentariu


Security code
Incarca alt cod

Video 2.0 Youtube Video


Devenind membru Oceania, beneficiezi GRATUIT de propriul subdomeniu cu numele firmei tale, adaugi produsele sau serviciile comercializate, completezi profilul si descrierea firmei, iar noi aducem clientii la tine.


Rezultate in vanzari garantate!

Portalul Oceania si produsele firmelor inregistrate sunt promovate pe toate motoarele de cautare din mediul on-line. Potentialii clienti sau furnizori te pot gasi mult mai usor.
In plus, filtrele avansate de cautare vor scoate in evidenta produsele si serviciile tale celor interesati sa le cumpere.